Het project

Welkom in VredeKwartier. Een prachtige nieuwe woonomgeving op de plek van de voormalige Simon Stevin Kazerne. Het project is onderdeel van De Veluwse Poort. Je woont hier bijzonder mooi in een groene en monumentale omgeving.

Duurzame woningen in diverse groottes
en prijsklassen

In VredeKwartier komen huizen en appartementen van diverse groottes en in diverse prijsklassen. Ze zijn allemaal ontworpen met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van nul! De 16 woningen ParkKwartier (Parkrandwoningen) en 4 woningen VeldKwartier (vier-onder-één-kapwoningen) zijn inmiddels verkocht. De 30 appartementen BloemKwartier zijn in verkoop, hiervan zijn nog enkele beschikbaar.

Fase 3, bestaande uit HeideKwartier (12 betaalbare koopwoningen, 8 hoekwoningen en 1 tussenwoning) en BosKwartier (16 Bosrandwoningen), is nu in verkoop!

Een groene wijk

VredeKwartier is een ‘groene’ wijk. Letterlijk en figuurlijk. Alle huizen zijn ontworpen met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van nul. Verder vind je in de wijk veel groen. De architecten hebben de natuur als het ware de wijk ingetrokken. Hiervoor zorgen onder meer de vele parkjes en hagen. Ook de woningen zelf zijn ontworpen met het besef dat de natuur vlakbij is. De woningen binnen ParkKwartier krijgen een duurzaam groen dak. Bovendien zijn de groene erfscheidingen mee-ontworpen. Dankzij de nabijheid van de natuur is elk seizoen hier de moeite waard!

Ontdek de woningtypen

Nieuwsgierig hoe de woningen eruitzien? Bekijk ParkKwartier en VeldKwartier. Beide woningtypen zijn allemaal verkocht. BloemKwartier is in op dit moment in verkoop. Fase 3, HeideKwartier en BosKwartier, is nu ook in verkoop!

Bekijk de woningen

Vredekwartier is onderdeel van