Wonen in Ede

In VredeKwartier woon je op de mooiste locatie van Ede. De rijke Veluwse natuur ligt er aan je voeten. En toch woon je hier verrassend centraal. Zoek je de rust of heb je zin in levendigheid? Ede biedt het allemaal.

Heidevelden en bossenDe wijk grenst aan de kleurrijke heide. Je stapt vanuit je voordeur zo de natuur in. Glooiende heidevelden, uitgestrekte bossen en woeste zandverstuivingen wisselen elkaar af. Grote kans dat je hier herten en wilde zwijnen tegenkomt. Fietsen, wandelen, hardlopen … genieten! 

Alles bij de hand

In VredeKwartier heb je alles bij de hand. Voorzieningen zoals scholen, winkels en treinstation zijn dichtbij. En met de fiets ben je zo in het levendige centrum van Ede. Je kunt hier, om maar wat te noemen, uitgebreid winkelen, uit eten in een van de vele restaurants of naar het theater. Beleef Ede op jóuw eigen manier. Of je nu houdt van winkelen, sporten, recreëren, natuur of cultuur.

Vlakbij de uitvalswegenMet de auto ben je zo in Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn en Arnhem. Voor werk, vermaak of familiebezoek. Ook het (intercity)station is vlakbij. En waar je ook naartoe gaat of vandaan komt, het is elke keer heerlijk thuiskomen in VredeKwartier. 

Belangstelling?

Blijf op de hoogte

Comfortabel wonen op een prachtige locatie in Ede? Blijf op de hoogte!

Ja, ik wil meer informatie

Vredekwartier is onderdeel van